A real life story:

Een oma zag haar kleindochter per toeval terug na lange periode want door de Corona mag er momenteel in ons rusthuis maar 1  persoon op bezoek komen op de periode. En dan nog liefst dezelfde persoon,… Maar omdat we met deze wijze oude vrouw gingen wandelen op de gang en haar kleindochter ook in de instelling werkt zorgde dit voor een zeer fijne onverwachte ontmoeting;-)!

“Meter” zei de kleindochter zeer enthousiast, wat heb ik u gemist,…

Oh zei ze “ik u ook Sofie’tje, wat is dat lang geleden”,… Ik zie u zo graag zei ze,…

Ik zie u zo ontzettend graag maar ik kan u nooit iets geven,… Ze bedoelde innerlijk dat ze nu niet meer naar de winkel kan rijden en dat ze niet meer of toch zeer moeilijk aan fysieke cadeaus kon geraken,…

Meter zei Sofie’tje jij geeft me het allermooiste ter wereld,…

En dat is uw LIEFDE,…

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This