Adriaan van Zelst een spreker bij de kleine bron vertelde ooit:” we moeten leren om onszelf te ONT-schuldigen”,… En niet bepaalde eigenschappen van onszelf willen loslaten of wegduwen. Neen, want dan zeg je eigenlijk wie ik ben “daar is nog werk aan hoor”,… (En al de rest van negatieve gevoelens en beoordelingen die er maar kunnen bij of bovenop komen),…

Het feit dat jij zegt dat je niet voor de volle 100% perfect, heel, magisch en goddelijk bent is een “afkapping van je ware zelf”,… Dan mag je nog zovéle issues of problemen ondervinden door mee te gaan in deze “onder gestelde energie van je eigen unieke ziel” ga je eigenlijk in slachtofferrol,…

Hoe zaligmakend is het niet als je kan uiten tegen een hartsvriendin: “ik denk dat ik het verpest heb en dat ik nu al 100 jaar voel en weet dat ik dit gevoel of deze persoon nooit meer zal tegenkomen”,… En dat dit feit niet raakt aan het diepe respect voor wie je in werkelijkheid bent,…

Dit artikel laat je zien hoe je een “kosmische koestering en een oneindig begrip” kan cultiveren voor de eigen “unieke gekwetste delen in jezelf”,…

Zonder ook maar voor 1 millimeter het gevoel te hebben dat er iets mis is met je, dat je het steeds verknalt enzovoort,… Want wat ik jullie nu al kan zeggen is dat als je “pijnpunten durft aan te pakken in jezelf” Je een grote richtingaanwijzer plaatst in het midden van jouw levenspad zodat de juiste mensen en situaties zich zullen manifesteren in je leven. Zodat je vanuit een “zuivere verbinding terug meer thuis komt bij jezelf”.

Kan gaan “creëren vanuit je geboortetalenten en moeiteloosheid” en zelfs dat “gelukskansen en synchroniciteiten zullen toenemen” ,…

De juiste partner en voorbestemde zielsliefde van je leven WACHT totdat het veilig genoeg aanvoelt voor jou om zijn hand vast te nemen. En dat er alleen maar meer geluk, verbondenheid en sprankels te vinden zal zijn in je leven indien je de moed hebt en de tijd maakt om de allereerste stappen van je bergbeklimming in te zetten,…

 

 

 

 

 

 

“Begrip, koestering en geduld oefenen voor je eigen hart”

Bovenstaande is zovéél makkelijker geschreven dan gezegd, … Je bent in een gerechtelijke situatie belandt waarvan je in je grootste nachtmerrie nooit had gedacht dat jou dit zou overkomen,…

“Wat gaan de mensen nu wel niet denken, straks denken ze nog dat ik labiel ben”,… (Dit is zeer duidelijke taal van het ego = steeds bekritiserend),… Besef dit en zie meteen in dat mocht je aan elke deur gaan kloppen die het universum bezit dat hoe mooi de gevel ook is en hoe perfect het huishouden ook in orde lijkt,…

Dat in elke (t)huis wanneer je diep zou doorvragen en invoelen je na 10 minuten zou willen wegrennen van de ontroering bij hun verhalen omtrent diep verdriet, pijnen en smart,… Alleen al de dingen waar mensen spijt van hebben enzovoort,…

Weet dat mensen die veel impact hebben in het universum en zeer sterk en krachtig zijn al de diepste dalen hebben gekend,... Het universum geeft ons enkel wat we aan kunnen, zei Wayne Dyer ooit, dus probeer mild en met een open blik te kijken en zie dat je uiteindelijk een “pittig gecommuniceerd groeimoment  krijgt”.

Om nog net “iets meer” dat vertrouwen, die vergeving en de mildheid of innerlijke rust te cultiveren in jezelf,… Zo zie je dat jij ervaringsdeskundige wordt op bepaalde gebieden waarin je bijna bent gestorven van verdriet,… En zo zelfs misschien mensen hierin kan ondersteunen en sterken,… Misschien groeit er zelfs een job of bijberoep uit;-). (Ps: het leven is wat ons overkomt terwijl we andere plannen maken).

“Jouw grootste hindernissen zijn sowieso groei en gelukskansen”

Wanneer je ondervindt dat je moeite hebt met bepaalde terugkerende thema’s in je leven of type persoonlijkheden,… Ga dan kijken wat die personen of onderwerpen in jouw systeem (hart of ziel) “aanraken”,… Ga dan nog dieper kijken wat eronder zit en nog dieper, ga zo voort totdat je het gevoel hebt dat je niet verder kan,…

Door in dit gevoel te gaan en dit niet weg te duwen transformeer je het,… (Transformeren = overgeven aan de kosmos zodat er in jouw lichaam ruimte komt voor nieuwe ervaringen, geluk, plezier, inhoud, hartsverbinding en zorgeloosheid),…

Zo kan je dagelijks enkele minuten met je armen wijd open liggen en hulp vragen aan de kosmos om achterliggende patronen en beklemmende onderuithalende gedachten mee te transformeren door licht hierop te laten instralen en zeg welke nieuwe overtuigingen je wenst dat vanaf nu in jouw systeem meer ruimte en licht krijgen.

Of stel je open voor de juiste coach of counseller, healer of inzichten op je pad om deze zaken te verwerken,… 

En geloof me, je zal ze tegenkomen. Als je het bekijkt zijn we allemaal al “goddelijke en volmaakte wezens” alleen zit er zovéél verdriet, pijn en conditionering op onze essentie dat we spijtig genoeg pijnpunten mogen omarmen en helemaal aan de wolken afgeven;-).

En we maken het graag moeilijker, complexer en hopelozer dan het in werkelijkheid is;-P!

“Groei in jezelf of anderen forceren is niet meer van deze tijd”

Ons hart geeft ons zeer duidelijk aan waar je klaar voor bent of wat nog eventjes mag wachten,…

Mensen die niet helemaal passen bij ons in deze bewust tijd zullen tegen ons zeggen: “nu dit aanpakken of ik ben weg”, of dwingen ons om keuzes te maken binnen hun timeframe of wat zij er al dan niet nog bij kunnen nemen,…

Eric Schneider zegt: “Wil je echt iets verliezen dan moet je het maar zeer nauw vasthouden, enkel vrijheid, respect en geduld is een uiting van universele liefde”,… Je kan niets verwachten en al zeker niet eisen van anderen,… Communiceren en afspreken met elkaar dat je werkelijk alles hoe onbeduidend het ook lijkt openlijk kan bespreken is hierbij cruciaal,… (Als de andere persoon in een kramp zit je dit meteen wenst te weten en de space shuttle neemt om zo snel mogelijk bij hem of haar te zijn),…

Er is niets ergers dan te zien dat je geliefde één tikkende seconde langer in pijn of onduidelijkheid zit omdat jij niet op de hoogte was… (En erg gekwetste zielen hebben dit in’t begin van iets nieuws toch iets meer dan gemiddeld voor en dat maakt ze nog zoveel mooier;-),…

Het lied van ons hart houdt onvoorwaardelijk veel van anderen in elk huidig moment en wilt gewoonweg aanwezig zijn voor de mensen waarvan je voelt dat ze de wereld waard zijn,… (En zeker in moeilijke tijden).

Jij hebt graag dat anderen rekening houden met jouw pijnpunten en unieke ritme. Dus denk niet dat het helpt als jij push’ed of het ego je zegt: “Als hij het nu ondertussen nog niet weet pfff”,…

Kosmische relaties hebben enkel maar kans op overleving in deze “nieuwe tijd” als je iemand voor de volle 100 % ziet, accepteerd, in de mate vh mogelijke  aanvoelt en respect hebt voor zijn of haar moeilijkheden en verkrampingsmomenten,… Je kan nooit voor iemand anders een tijdsschema of aanwijzingsbord maken over hoe hij of zij in groei kan gaan en wanneer. (Dat is controle en zeer oneerbiedig).

Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen kompas volgt en zelf in zijn unieke kosmische kracht komt op het moment dat de timing voor hem klopt,… Dit proces gaat alleen maar sneller gaan indien jij zelf je moeilijkheden aanpakt (spiegeleffect),… En je focust op je eigen talenten, magie en geluk,…

Er bestaan geen fouten enkel groeikansen en nieuwe hoofdstukken;-)”  

Omdat we naar een “nieuw collectief bewustzijn” aan het evolueren zijn is dit de tijd dat je wordt uitgedaagd in je eigen pijnpunten. “En als je goed voelt is deze uitdaging vandaag zovéél intenser en groter dan anders”. 

Het universum steunt onze groei en ons geluk door mensen en situaties op ons pad te brengen die deze bij jou zullen komen triggeren,… (= Je trekt een ondernemende partner aan die zeer veel samenwerkt met anderen indien jij haar zovéél liever alleen voor jezelf had gehad).

Wat je pijn doet in contacten met anderen mag je nog meer cultiveren in jezelf,… Issues waarbij je ’t moeilijk hebt bij anderen mag je zeer liefdevol en zacht vastnemen en rustig bekijken. Hoe komt het dat ik meteen denk dat hij of zij dezelfde negatieve kanten of eigenschappen heeft dan mijn vorige baas,… (= oude triggers)

Als je meteen wilt gaan lopen is het eigenlijk een teken dat dit ok is maar als je het gevoel hebt dat de andere persoon je hart beroerd is het waardevol dat je even stilstaat en “The work van Byron Katie toepast;-)):  

* Is het waar? (Ja of nee. Bij nee ga naar vraag 3)  

* Kun je absoluut weten dat het waar is? (Ja of nee)  

*Hoe reageer je, wat gebeurt er, wanneer je die gedachte gelooft? 

*Wie zou je zijn zonder de gedachte?   

Hoe intenser je gevoel is bij een situatie of persoon hoe meer het universum je eigelijk vraagt om voor groei, inzicht of verandering te kiezen,… 

En weet wel dat ons brein dol is op het vertrouwde en ons op hetzelfde plekje wilt houden,…

Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en pijnpunten en je kan nooit aan iemand zijn leeftijd de kwetsuren of pijnpunten meten of beoordelen,…

Wat ik wel voel is dat enkel de relaties of het nu op liefdes, werk of woongebied is die vanuit puurheid, authenticiteit en congruentie ontstaan zullen standhouden,…

Dat mensen die het geduld hebben en zeggen dat ze liever 1 jaar samenzijn met iemand die voor de volle 100 % hun wereld betovert ondanks hun innerlijke pijnen en imperfecties. Omdat samen al schuifelend elkaars magie ontdekken zoveel waardevoller is,…

Dit proces wordt enkel nog versneld wanneer jij zo blij bent met je soms wat “wervelende hart vol kleine splinters”,… Dat jij bij niemand anders wilt zijn dan bij jezelf en dat je de nodige dingen doet om grote of kleine bergen te beklimmen niet omdat je niet perfect of heel bent maar gewoon uit zelfrespect en eigenliefde,…

Dan kan ik je garanderen dat je leven in korte tijd ZEER SNEL kan veranderen.

Dat je leeft vanuit je “authentieke hart” en deze ook durft op tafel leggen bij iemand die je graag beter wenst te leren kennen en niet verwacht dat dit ooit wederzijds zou zijn maar dat je alleen al zo’n geluk voelt door het feit dat je hem of haar hebt mogen ontmoeten of hij nu wel of niet klaar is voor jouw magie;-)).

Leer bij jezelf voor de volle 1000% aanwezig te zijn, te gaan voor dingen waar jij van gaat stralen en niets hoeft werkelijk nog te veranderen aan jouw leven,… En dat je leven NU AL HELEMAAL IN ORDE IS IPV IN ORDE KOMT;-))).

Dat is heelheid en perfectie,…  

En dat is liefde,… 

Verzorg u en uw familie zeer goed en neem geen genoegen met middelmatigheden;-)!!!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This