De dag van vandaag vinden we het zo normaal dat alles draadloos is, alleen stellen we ons niet de vraag hoe onze IPad of smartphone bereik heeft, welke masten hiervoor instaan, en vooral wat de gevolgen zijn op ons systeem…

Het feit dat er zovéél hersentumoren voorkomen, mensen met schildklierproblemen, onvruchtbaarheidsproblemen en borstkankers, electrosensitiviteit, ADHD, immuniteitsziekten bij de vleet… Om nog maar te zwijgen over de vermoeidheid en brainfog van mensen,

Die in stijgende lijn is gegaan met de evolutie van onze technologie…

Zo was er in 1991 2 G (om de 25 km een mast nodig), 1998 (om de 5 km een zendmast nodig), in 2008 (om de 200 meter) en zijn ze nu al 5 G in bepaalde steden (Lier, mechelen),… aan het testen die om de 20 meter een mast nodig heeft.

Mochten we straling kunnen “zien” zouden we al heel wat minder met onze Smartphone spelletjes spelen want het blijken al snel geen “smart spelletjes” méér te zijn als je dit artikel leest.

Dit artikel is niet om mensen bang te maken maar jullie wel te laten nadenken over al de “Sick-ologie”. Waarbij 5 G de allerhoogste frequentie zal zijn die men test op onze planeet en tevens één van de grootste infrastructurele veranderingen vereist ooit en mensen worden nu al ziek van de lagere frequentie,.

De FCC gaf op 29 maart 2018 toestemming aan SpaceX om 4.425 satellieten in een lage baan rond de aarde te lanceren. 

Het totale aantal satellieten dat naar verwachting door verschillende bedrijven in een lage en hoge baan zal worden geplaatst, is 20.000 satellieten. Om nog maar te zwijgen over de impact van vervuiling van deze spacejunk,… De titel van dit artikel moest eigenlijk “horror voor elk organisme” zijn. 

Wake-up calls

(Hoog)-Gevoelige mensen, kinderen, dieren, insecten en ouderen zijn de parameters van de gezondheid van onze maatschappij. Soms wordt er gezegd “je moet niet zo gevoelig zijn”.

Echter zijn het die mensen en kinderen die “werkelijk nog voelen” wat er aan de hand is. Ze zijn een beetje als de kanarievogels in de koolmijnen vroeger die ons werkelijk tonen dat er iets “grondig mis” aan het gaan is,…

Als je rondom jouw kijkt zie je dat mensen uitvallen wegens burn-out, automimmuunziekten zoals CVS, lyme,…. Mensen voelen zich over de gehele lijn vermoeid en opgedraaid stressig zonder aantoonbare oorzaak,… Het uitsterven van de mussen, bijen en vlinders,… die hun oriëntatie verliezen door onze stralingsmasten en zenders,…

Het probleem is dat straling getest wordt op een fantoom hoofd dus nog niet eens een menselijk brein (dat trouwens ook werkt via elektrische impulsen om informatie te verwerken),…

Wat als de elektronische belasting die we “nu al ondervinden” met 4 G alleen torenhoog zal toenemen met 5 G

Olle Hohansson, PhD, professor Neurowetenschappen, Karolinska Institutet, Zweden: “Hoeveel meer straling ondergaan we in vergelijking met 10 jaar geleden.Het is quintillion keer meer, dat is een 1 met 18 nullen erachter.

Draadloze straling in de megahertz, GHz en THz [terahertz] is letterlijk miljoenen, miljarden en triljoenen keer de normale frequentie van de Aarde.

Omdat 5G-frequenties gedachtepatronen en de geest beïnvloeden, kunnen ze worden gebruikt als een vorm van technologische slavernij.

Straling kan elk weefsel in het lichaam beschadigen, maar de meest kwetsbare weefsels zijn de snelst groeiende weefsels omdat de effecten van straling zich verdriedubbelen of meer tijdens de groeifase van de cellen.

FOETUSSEN in de baarmoeder en beenmergcellen zijn zeer gevoelig voor straling, omdat zij de snelst groeiende cellen van het lichaam zijn. KINDEREN zijn uiterst gevoelig voor straling, omdat hun lichaamscellen zich tijdens de groei snel delen.

De cellen in de testes en eierstokken zijn maar weinig minder gevoelig, ze kunnen met een kleine dosis straling al steriel worden. De gezondheidseffecten van blootstelling aan laagactieve straling alleen al kunnen pas na 20 of zelfs 30 jaar verschijnen.

Tegen wanneer en wat is 5 G nu precies?

Tegen 2025 moeten alle openbare gebouwen als scholen, ziekenhuizen, gemeentehuizen en treinstations een down- en uploadsnelheid van één gigabyte per seconde bieden.

Europese huishoudens moeten het stellen met ‘slechts’ honderd megabytes per seconde. Momenteel ligt de snelst gemeten 4G downloadsnelheid tussen de twintig en vijftig megabytes per seconde. 

5G (voluit 5e generatie mobiele netwerk of 5e generatie draadloze systemen) is een telecommunicatie-norm. Deze kenmerkt zich door een grotere gegevensdoorvoer en minder vertraging (latentie) dan de voorganger 4G/IMT-Advanced (International Mobile Telephony-Advanced).

Voor het 5G-netwerk in Nederland is de frequentieband van 3,5 gigahertz (GHz) nodig, dit is hoe hoger de frequentie, hoe meer capaciteit – dan wel hoe sneller de verbinding, maar hoe minder het bereik van de antenne is. Meer kleine zenders ‘small cells’ in het straatbeeld zullen dus het gevolg zijn, zoals in bushokjes en op lantaarnpalen, kerk en watertorens en op brandweerkazernes. (zie lier!)

Masthoogten op boomniveau hebben een beperkende factor voor de werking van het 5G-netwerk ten aanzien van het bereik en de betrouwbaarheid: bomen dienen daarom 3 meter lager te zijn dan de hoogte van het basisstation.

5G werkt met een lagere latentie (dit is de tijd ofwel de vertragingsduur in de communicatie tussen apparaten) dan bij voorgaande netwerkgeneraties. Bij het 5G worden de gegevens in 1 milliseconde verzonden, terwijl dit bij het 4G-netwerk 50 milliseconden duurde. Dit wordt als cruciale verbetering beschouwd.

5G Gebruikt Phased Array Antennes om straling te sturen naar Mobiele Telefoons 

Deze satellieten gebruiken hetzelfde type phased array-antennes als gebruikte zullen worden door de op de aarde gebaseerde 5G-systemen.

Dit betekent dat ze strak gerichte bundels van intense microgolfstraling sturen naar elk specifiek 5G-apparaat dat zich op de aarde bevindt en elk apparaat stuurt een straal straling terug naar de satelliet.

Eerdere generaties RF-cellulaire communicatie gebruikten grote antennes om een ​​stralingsdeken in alle richtingen te sturen. De lagere frequenties die ze gebruikten en de brede distributie van microgolven beperkten het aantal mobiele apparaten dat via een individuele hoge toren kon worden verbonden.

De microgolven met veel kortere lengte die voor 5G worden gebruikt, zullen het mogelijk maken om kleine phased array-antennes te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van signalen.

Phased array-antennes bestaan ​​uit clusters van honderden kleine antennes die samenwerken om een ​​straal energie op een doelwit af te vuren, net als een kogel. Een cluster van deze kleine antennes kan worden gerangschikt in een matrix van 4 inch bij 4 inch.

Het gevolg van deze straling

De stralen van de microgolven die ze produceren, zullen sterk genoeg zijn om door muren en menselijke lichamen te gaan. Als ze niet sterk genoeg waren om dit te doen, dan zou iedereen met een 5G-smartphone buiten moeten staan ​​als hij de apparaten gebruikt.

Elk 5G-product heeft ook meerdere phased array-antennes die worden gebruikt om een ​​krachtige stralingsbundel terug te sturen naar de 5G-apparaten die zijn gemonteerd op elektriciteitspalen of in de richting van een specifieke satelliet in de ruimte.

Deze stralingsbundels moeten ook sterk genoeg zijn om door muren en mensenvlees zoals een hand of hoofd te gaan om de beoogde bestemming te bereiken. 

Dit betekent dat als u zich op een drukke locatie bevindt, zoals een luchthaven of in een trein, er honderden, zo niet duizenden, onzichtbare stralingsstralen door de omgeving vliegen met de snelheid van het licht.

Terwijl mensen in die omgeving bewegen, zullen hun lichamen worden doordrongen door vele stralen terwijl ze lopen of wanneer andere mensen met hun 5G-smartphones om hen heen lopen. 5G-telefoons zullen veel krachtiger zijn dan vorige telefoons.

Het effectieve uitgestraalde vermogen van de 5G phased array-antennes in telefoons is 10 keer krachtiger dan 4G-telefoons.

Niemand zal vrij kunnen zijn van blootstelling. Om nog maar te zwijgen over het effect van straling op ons bloed (werkt bloed verdikkend)

Bovendien worden 5G-stralen van microgolfstraling ontvangen en verzonden vanaf nieuwe computerapparatuur, huishoudelijke apparaten en auto’s.

Stationaire apparatuur, zoals Wi-Fi-hubs in huizen en kantoren, mogen microgolfstralen gebruiken die 15 keer sterker zijn (300 watt) dan de signalen van 5G-telefoons of 150 keer sterker dan 4G-telefoons. (Deze opnieuw uitgestraalde golven worden Brillouin-voorlopers genoemd).

Space Junk zal de aarde vervuilen 

Elke satelliet heeft de afmetingen van een kleine koelkast en weegt ongeveer 880 pond. 

Met een levensverwachting van slechts 5 jaar betekent dit dat er een enorme hoeveelheid ruimteafval rond de aarde zal zijn.

Uiteindelijk zullen al die satellieten naar de aarde vallen en verbranden als ze de atmosfeer van de aarde binnenkomen.

Alle gevaarlijke materialen in de satellieten komen vrij in de lucht en zullen als stof of in druppeltjes regen naar de grond zweven.

 

Telecombedrijven creëren een wereldwijde ramp in de naam van technologische vooruitgang 

5G wordt gepromoot als het volgende grote wonder in het plan om de technologie te bevorderen om slimme steden te creëren waar alles en iedereen direct in realtime verbonden is zonder vertragingen of verloren signalen.

Deze infrastructuur brengt voor bepaalde mensen weeral miljarden op…

De inkomsten van de veiling in België worden geschat op 680 miljoen euro, waarbij het grootste deel van de inkomsten uit de verlenging komt van de bandbreedtes voor de bestaande 3G- en 4G-netwerken. Bij eerdere veilingen was de inkomstenverdeling 80 procent voor de federale overheid en 20 procent voor de deelstaten. De veiling voor 5G heeft vertraging opgelopen doordat er geen overeenstemming is over een nieuwe verdeelsleutel. (bron wikipedia)

kNi”Iedereen wordt 24 uur per dag bestraald met niet-ioniserende straling van millimeters, met volledig onbekende effecten op de gezondheid. Er is nu al aangetoond dat straling ons cortisol niveau verhoogd (stressniveau) en het maakt ons maw onrustig en angstig,,…

Studies die bedoeld zijn om schade van 5G te onderzoeken, zullen worden voltooid vele jaren nadat de 5G-systemen op de grond en in de ruimte volledig zijn geïmplementeerd.

Op dat moment is het zeer onwaarschijnlijk dat telecombedrijven hun systemen zullen ontmantelen, zelfs als wordt aangetoond dat hun technologie kanker en andere ziekten veroorzaakt. Ze zouden gewoon de risico’s ontkennen.

Ze zullen ons vertellen dat de wetenschap decennia geleden was bevestigd. Ze zullen ons vertellen dat het bewijs dat 5G koppelt aan kanker en andere ziektes slechts een samenzweringstheorie is die alleen maar door een paar knetterpotten wordt geloofd.

Betrouwbare bronnen: 

www.stralingsarmvlaanderen.org; www.teslabel.be; www.beperkdestraling.org, www.stichtingehs.nl, www.stopumts.nl; www.clag.be; www.iemfa.org; www.next-up.org; www.magdahavas.com; www.bioinitiative.org

Teken de petitie aub: https://www.5gspaceappeal.org/sign-individual

“I fear the day that technology will surpass our human interaction, the world will have a generation of idiots,…” Albert einstein

“If you want to find the secrets of the universe think in terms of energy, frequency and vibration” Nikola Tesla

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This