In onze maatschappij is het woord intuïtie een beetje weggemoffeld onder “zweverig” en vooral de materiele kijk waarmee we onze realiteit waarnemen..  We zien alles buiten ons als materie en vast maar dit is allesbehalve waar…Zoals je vanop kilometers kan skypen, bellen met je geliefde aan de andere kant van de wereld,…

Zo heeft Iedereen een gps systeem in zijn auraveld en hart die je brengt bij de dingen die het allerbeste bij jouw ziel passen. En iedereen kan deze magie cultiveren… Eens je intuned op jouw unieke gevoelskantje zal je méér flow, geluk en harmonie beleven…

Je zal je vooral ondersteund voelen en recht op stuk met jouw missie, levensdoel en “envie”;-)…

En het goede nieuws is dat iedereen dit kan;-))!!

Stap 1: Erken hoe krachtig en geconnecteerd je bent met jezelf en het universum

Het universum zegt altijd “ja” dus als je zegt “ik heb geen intuïtie en weet niet wat ik moet doen of welke richting ik nu uit wil gaan”. Dan zit je een beetje als een kapitein stuurloos op een zee vol wilde golven,… Belangrijk is te weten dat alles in jouw leven een hoger doel heeft en dat het universum jouw mee ondersteund om jouw ziels missie en dromen waar te maken…Velen onder zijn deze kracht vergeten maar dit is onze natuurlijk staat van zijn. 

Jezelf leren overtuigen dat je geconnecteerd bent met iets groters en krachtiger. Zeggen dat je intuïtie elke dag beter word en deze nieuwe overtuiging helemaal proberen te omarmen.

Stap 2: Besef dat jouw ziel krachtig is

Het besef dat je ziel enorm krachtig is en dat dit ook tevens jouw geboorterecht is, is cruciaal. Als je dit accepteert dan vervallen ook al je negatieve geloofsovertuigingen. Het hele universum ondersteund u want dat is wie je bent en al de rest is drama. Onze ziel is “de kracht van het universum”. Als je begint te luisteren naar deze stem verandert je ganse leven. Jezelf openstellen voor deze info is cruciaal. Wat is mijn volgende stap nu, wat voelt minder goed voor me in mijn leven. Waar wordt ik blij van. Van welke mensen en plekken word ik blij en wens ik in mijn leven…

Stap 3: Accepteer dat je geconnecteerd bent met de bron en zorg dat je deze bron van inspiratie volgt.

Het universum klopt eigenlijk constant op onze deur. Geloof ik werkelijk in mezelf, voer ik ideeën uit die ik binnenkrijg of blijf ik op mijn zelfde vertrouwde plekje? Als jij zegt ik ben niet klaar, ik ben niet goed genoeg en je begint te twijfelen dan zal jouw unieke idee naar iemand anders gaan die wel de power (ballen) heeft om te handelen;-)). 

 

 

Stap 4: Oefen rust en vertrouwen ipv controle

De gedachten gang ik kan alleen iets manifesteren als ik elk stukje van het proces stevig in handen heb. En bij alles aanwezig ben want anders valt mijn bedrijf uit elkaar is ontzettend energievretend en zenuwslopend. Je zal uzelf de hele tijd ook nooit genoeg voelen om nog maar te zwijgen van de stress. Ik zeg niet dat je alles “op goed geluk” moet overlaten maar dat er een tussenweg is….Als je een innerlijk spel speelt en je bent geconnecteerd met vertrouwen en flow dan speel je een totaal ander spel. Dan krijg je een zaak gebaseerd op flow en synchroniciteit. Je doet minder en krijgt meer resultaten… Waar je magie voelt… Je kan kiezen maar je kan maar 1 weg kiezen…

Keuzes maken op basis van eigenliefde, enkel geven wanneer jij overstroomd van energie en uit handen geven waar jij moe van wordt zijn innerlijke gamepoints,…

Stap 5: “Graaf diep en laat die dingen los die je onderbewust tegenhouden van jouw dromen

Als je bepaalde dingen wenst in je leven en ze zijn er nog niet dan heb je waarschijnlijk onderbewuste overtuigingen (soulblocks). Dit is geen slecht iets maar het is er gewoon. Deze kan je oplossen door onderbewuste overtuigingen te veranderen,…

Dit doe je door je handelingen te observeren en te kijken vanuit welke “beliefs of geloofsovertuigingen” je dingen doet. Indien er achter jouw handelingen destructieve of negatieve overtuigingen zitten pak je deze aan en transformeer je ze totdat je een leven hebt omarmd dat jouw hoogste goed omarmt,… Dit kan je door bijvoorbeeld psyche-k toe te passen, of andere technieken om belemmerende overtuigingen te transformeren,… Als je werkt aan je innerlijke wereld verandert je buitenwereld als meteen,…

Zit je met weerkerende problemen of lastige zaken dan weet je dat je met iets onderbewust handelt,…Waarom start je jouw zaakje in bijberoep niet of die webshop waar je al zolang van droomt,… (“ik kan het niet”, “ik ben het niet waard dat mensen van mij kopen”, al deze negatieve overtuigingen mogen asap de piste uit),….

Stap 6: “Hoe weet ik of mijn ego of ziel spreekt”?

De éérste 3 seconden van antwoord dat binnenkomt bij elke beslissing die je zal maken in een business, relatie of eender moeilijke situatie dan ook komt van je ziel. Onze monkey mind komt zich bemoeien na dit tijdspanne. Je moet vertrouwen op wat je voelt en niet wat je hoofd je verteld. Welk gevoel je in je lichaam krijgt bij de gedacht aan een eventuele oplossing…. Voel je u verbreed, rustig en vredevol = intuïtie.

Of voel je u ineenkrimpen of in uw energie belemmerd = ons hoofd. Ons ego heeft logica en uitleg nodig en onze ziel weet.

Voelt het goed om nu dit te doen: “ja of neen” en begin jezelf te trainen…

 

Stap 7: Oefen het vertrouwen in je jezelf

Als intuïtie allemaal wat nieuw voor je is, is het niet zo makkelijk om zomaar meteen te gaan geloven of te gaan doen wat je aanvoelt. Das helemaal ok en zeker normaal. Wat voor mij persoonlijk ontzettend hielp was met mezelf op avontuur te gaan. Boek weekendjes en vakanties in die je zelf van a tot z plant en waarbij je zelf je route bepaald. Zo zal je snel ondervinden dat je dit aankan en dat je hulp krijgt waar je het nodig hebt;-)! Je zal gaan inzien dat als je u focust op het goede dat je dit ook méér zal zien in jouw leefwereld…

En waar je onraad ruikt je daar ook tevens snel naar zal handelen,…

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This