Ik hou van simpele dingen die we niet vergeten en waar we meteen aan denken als we even wankelen. En die ons instant helpen als we in onbehaaglijke situaties of niet zo’n aangenaam gezelschap vertoeven. Zodat jij blijft stralen waar dan ook en als allerbelangrijkste dat je jouw energie niet laat wegkapen;-)!

Ook voor onze kids is onderstaande oefening een magische tool om hun energieveld sterker te maken. Dat ze hun unieke ruimte kunnen innemen en dat ze vol trots en zekerheid de dag doorkomen en zich goed voelen in hun voelen.

Jouw unieke bubbel of auraveld

Wat maakt jouw uniek, waar wordt je blij van,… Het is uiterst belangrijk om deze dingen zo dicht mogelijk bij jezelf te houden. Zodat je jezelf herinnert deze vaak te doen en omdat je dan niet zo snel uit je lood kan worden geslagen,… Mensen gaan voelen dat je sterk in je schoenen (aura) staat;-)!

Kortom je zegt eigenlijk onbewust tegen het universum “ik mag er zijn”, “ik ben waardevol en belangrijk”, “ik ben leuk”,… Als jij jouw unieke ruimte durft in te nemen trek je gelijkgestelde mensen aan die net hetzelfde echo’en en dan wordt het pas écht interessant;-)!

Hoe doen we dit nu ons unieke plekje innemen?

 

2 stappen om ons energieveld krachtig te maken:

  • Beeld je rondom jouw lichaam een bubbel in jouw lievelingskleur dit kan ook jouw lievelingsgeluid of dier zijn,…
  • Vul deze bubbel met alles wat je blij maakt en beeld je bijvoorbeeld in dat jouw favoriete kater altijd bij jouw is en je beschermt, laat ook de boeken of liedjes steeds met je meereizen,…

Zo verzeker ik je dat mensen je niet zo gauw meer onpersoonlijk of oninteressant zullen vinden;-),…

Integendeel ze zullen vragen waar jouw parfum, kledij vandaan komt of wie jouw kapper is;-).

Mede dankzij Ria Simoens van de levensschool! Dankjewel;-)!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This