Wat is het doel van ons leven precies? Dit kan voor iedere mens anders worden ingevuld,… Soms denken we dat we dat luxueuze huis willen of die snelle auto voor het comfort en aanzien,… maar volgens mij valt alles een beetje onder dezelfde achterliggende sluier. En zoeken we ingewikkelde theorieën voor iets dat we innerlijk al vanaf onze geboorte wisten,…

Als we een paar bewustzijnslevels verder zijn weten we dat materie “zo ontzettend vergankelijk” is en zo snel terug kan ingeleverd worden als het iets minder gaat,… Als je echter deze dingen cultiveert in je hart heb je ze overal bij je en kan iedereen rondom jouw mee genieten van deze rijkdom,…

Het is onze uitstraling die een helende werking heeft op onze omgeving,… En wat is die uitstraling nu precies?

Maar wat is het doel van ons leven nu eigenlijk?

Ben je een product dat alles blindelings volgt wat onze maatschappij ons voorschoteld dat “belangrijk en waardevol” is of ben je een kritische ziel die op zoek gaat naar zijn of haar eigen waarheid,… En vooral voelt wat voor jouw juist is,…

In dit artikel wil ik je mee inspireren met enkele wijsheden die “Eric Schneider” tijdens zijn lezing “Zo van binnen, zo vanbuiten, verander de wereld begin bij jezelf” 
En mijn eigen visie op groei, geluk en zovéél meer,…

Ik geef je één duidelijke boodschap die je hele leven verandert als je deze zal toepassen kan je meewerken aan de transformatie van de wereld en bovenal je eigen geluk! En onderschat de kracht van jouw bijdrage niet,….

Ga je mee op avontuur;-),…

“Verbeter de wereld begin bij uzelf” = 5000 jaar oude wijsheid

We mogen nog zovéél gestudeerd hebben, workshops of spoedcursussen hebben gevolgd,… Als we het niet toepassen of integreren in ons leven blijft het bij “geschreven taal” op ons pad en is het ook eigenlijk “niet weten”,…

Weten is doen en ernaar leven,…Dit kan misschien raar klinken maar onze toekomst hangt af van de mensen die bewust kiezen om de volle verantwoordelijkheid te nemen voor hun innerlijke en uiterlijke wereld. En in hun leven te kiezen voor 100 % liefde, zachtheid, vergeving, gezondheid, samenwerken, verbinding, kwetsbaarheid,…

Doe iemand anders niet aan wat je zelf niet wenst. Er bevinden zich duizenden boeken en theorieën maar je zal zien dat alles wat we nodig hebben om onszelf en de planeet terug gezond en gelukkig te maken binnen handbereik van ons ligt,…

Door ieder van ons stroomt de bron van de kosmos en de kosmos is in pure essentie alleen maar wonderlijk en positief!

Door het verlies van het besef van verbinding, we voelen ons alleen en we weten niet meer wat de bedoeling van ons leven is ontstaat angst. “Angst is dus niets anders dan het gevolg van het verlies van de verbinding met de kosmos”!

Wat is bewustzijn nu precies?

Als je bewustzijn opzoekt op Wikipedia krijg je onderstaande zin: “Bewustzijn is het vermogen om te kunnen ervaren of waarnemen, oftewel een beleving of besef hebben van jezelf en de omgeving”.

Voor mij is het zovéél meer en kan je het niet in 1 zin omvatten en is het voor iedereen misschien wel een beetje anders.

Wetend dat je uit een bron van creatie bent ontstaan, in connectie met alles en iedereen rondom jouw. Je hart klopt, je spijsvertering en hormonaal stelsel wordt aangestuurd door iets groter,… Wetende dat je bewuste en onbewuste overtuigingen meedraagt die jouw realiteit  scherpen en maken hoe jij de dingen rondom jouw interpreteert,… Wat is er in jouw leven dat ook in het leven was of is van jouw ouders,…

Behandel je jezelf als iemand die niets verdiend en niets waard is of ga je op zoek naar de oorzaak waarom je  bepaalde dingen blijft herhalen in jouw leven,… En ontdek je dat je zelf een stukje goddelijkheid bent die het verdiend om voor de volle 100 % een leven te leven ipv te lijden,…

Mijn wereld is een spiegel van wie ik ben,…

Mens betekend eigenlijk Manas = denker!!!

Wat zit er in mijn bewuste of onderbewuste wereld waardoor ik nog niet ten volle durf gaan voor datgene dat mijn ziel werkelijk wilt,…

En stel ik mezelf de vraag: “Wat moet ik geloven of waar ben ik van overtuigd om deze ervaring in mijn leven tegen te komen”,… En zo kan ik de patronen en onderbewuste geloofsovertuigingen in mezelf aanpakken.

Steeds te kijken, stap ik met de volle 100 % waardevol- en bewustzijn op deze aarde, eer ik mijn lichaam. Ga ik waardevol en eervol door mijn huis, werk en uiteindelijk de wereld,…Dank ik voor het eten dat het universum me geeft,… En ja ga ik zelf eerbiedig naar het toilet, het moet toch gebeuren dus laat ik dan respectvol zijn tov ook de kleinste standaard dingen,…

Ben ik “goed geaard” aanwezig in mijn lichaam. (zo kan je je voeten masseren of een boom knuffelen of gewoon bewust de aandacht naar je voeten brengen als je stapt).

De allergrootste dienst die je anderen kan bewijzen is voor jezelf te zorgen 

De uitstraling die wij op onze omgeving hebben is een heling voor hen en voor de wereld. En daarmee bedoelen we niet onze nieuwe vuitton, kledij of haarcoupe,… Het is de onvoorwaardelijke mildheid, liefde en zelfzorg naar ons eigen hart!

Praat je tegen jezelf alsof je tegen je eigen kind zou spreken: “Oh Heaven je hebt dat zo goed gedaan” of straf je haar als dagelijkse kost,…

Transformerende toverformule:

Gun jezelf minstens 30 minuten per dag iets wat u deugd doet op dat moment! “Hoe ga ik mezelf blij maken” en dit door alleen rekening te houden met jezelf! En het hoeft niets te kosten;-)! En breid deze tijd uit dan kom je  bij een uitstraling terecht die bij jouw ziel past. En transformeer je uw leven,…

En iedereen kan dit! Wat zou de liefde nu vandaag doen voor mij, wat zou ik nu vanuit liefde voor mezelf kunnen doen,..

Wat inspireert me en wat maakt me blij waarbij als ik ermee bezig ben ik niet wil stoppen en de tijd uit ogen verlies.

Zo leer je bewust kiezen voor liefde,… En zal je ook mensen aantrekken die je helpen in jouw groei en het culiveren van jouw unieke uitstraling,…

Als ik de natuur respecteer, respecteer ik mezelf!

Als ik mijn eigen natuur respecteer en volg kom ik vanzelf bij mijn kern, missie en stromend geluk aan,…

Dit betekend verre van dat je een zorgeloos bestaan zal leven. Onze ziel heeft groei en expansie nodig en als je denkt dat je ooit volledig voor de volle 100 % zorgeloos zal zijn zit je in stagnatie. En zou je het leven vervelende vinden,…

Dat is niet de bedoeling! Wetend dat je keuzes maakt gebaseerd op je eigen gevoel en best weten op dat moment,… en dat wat je ook beslist de juiste keuze is,…

Zodat we misschien ooit de Apokatastasis kunnen bereiken: waarbij alle levende wezens de verlichting hebben bereikt;-),….

Het enige antwoord is al 1000 jaar oud,…

Het enige antwoord is al 1000 jaar oud en dat is liefde, liefde, liefde,…

We zijn allemaal verbonden en we zijn allemaal 1 en vanuit dat besef je keuzes maken. Voor zover je het zelf kunt en zelf begrijpt in uw eigen omgeving en dat goeit en als meer mensen dat doen dan wordt deze power expodentieel,….

Het is niet 1 + 1 + 1 + 1 ,….

Het is 1 + 1 = 2 x 2 = 4 x 4 = 16 x 16 = ..

Dus zeg nooit “Wie ben ik”. Zeg “Wie anders”!!!!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This