Alles wat de moeder voelt qua emoties en wat zij “bewust of onbewust over haar leven gelooft” wordt doorgegeven aan haar baby,…

Stress, de gedachten “het zal te zwaar zijn, ik sta er alleen voor,… De relatie met mijn man is niet goed,… Dit alles heeft invloed op het basisvertrouwen en tevens de geluksstart en toekomst van de baby,…
(Alles wat we geloven over onszelf creëert onze toekomst),…

Tevens bevat deze documentaire technieken om jouw onderbewuste pijnpunten en overtuigingen te veranderen,…Zodat je als creator kan gaan leven ipv slachtoffer. Enkele voorbeelden hiervan zijn: recall healing, psyche-k, regressie,… 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This