Iedereen kent ongetwijfeld mensen in zijn of haar omgeving waarvan je “instant” blij wordt,… We denken dikwijls dat het hun uiterlijke vertoon is dat ons intrigeert maar in feite is het zovéél méér dan dat,…Het zijn mensen die pretlichtjes in hun ogen hebben, een ongelofelijke rust uitstralen of de “je m’en fou uitstraling ” hanteren of zo een “mildheid voor zichtzelf en anderen uitstralen” dat je niet meer bij hen weg wilt;-). Het zijn mensen die in “hun unieke stukje” van zijn staan… Mensen die zo dicht bij zichzelf staan en hun “zielestuk of missie” leven,…

 De mensen die jij aantrekkelijk vind hebben “iets” gecultiveerd in hun “zijn” waarvan jij kan leren,… Dus ipv af te vragen waar ze die schoenen of dat kapsel hebben, kan je beter proberen te onderzoeken wat die diepgang in hun ziel nu precies is,…Het is eigenlijk die ene kwaliteit of inzicht dat zij in hun energieveld geïntegreerd hebben dat jouw ziel of persoonlijkheid net nog iets méér mag toelaten. Zodat jij nog méér in jouw “perfectie en heelheid” kan gaan staan.

Verder staat jouw unieke zielsmissie lijnrecht in verbinding met het “pijnpunt dat je in jouw geboortegezin of deze wereld” hebt mogen ervaren,… Hetgene dat jij zeker wenst in een relatie of waar je onderbewust op let wanneer je bij anderen in de buurt bent,…

Weet dat dit pijnpunt tevens ook jouw allergrootste kwaliteit is en als je deze in verbinding kan brengen met jouw leven dan zal je verbinding, geluk, flow en  bliss. ervaren. En begin je de “heelheid en perfectie” van jouw leven te voelen! En wil je geen millimeter méér veranderen aan jouw verleden, heden of toekomst;-)))!!!!

Inzicht 1: Het gezin waarin jij geboren bent heeft jouw ziel gekozen om uit te leren

Het gemis dat jij voelde in jouw thuissituatie staat lijnrecht in verbinding met waar jouw ziel en unieke talent voor staat,… Het stukje dat we het liefst anders hadden gezien in onze opvoeding en wat ons het mééste pijn of verdriet heeft gedaan,…

Wat was er dat jij als een tekort hebt ervaren, waar let je vooral op in contact met anderen. Op welke thema’s ben jij gevoelig…

En waar is het meeste wrevel ontstaan tussen jouw en je ouderlijk gezin omdat jij dat punt zo totaal anders zag,…

Wel daar ligt jouw magie,…

 

Inzicht 2: Je voelt een tekort of gemis als je jouw unieke missie niet kan integreren in je dagelijkse leven

Jouw missie is de “roep van jouw leven” de bedoeling waarom je hier bent. Dus als je deze behoeft niet kan invullen op dagelijkse basis zal je u ergens niet helemaal “vervuld of gelukkig” voelen,…

Dan zal “het vinden van een partner, je droomhuis dat er nog niet is” de reden zijn waarom jouw leven niet perfect is. Maar in feite is het omdat jij nog niet in verbinding staat met jouw ziel of hogere zelf,… De blijheid die je zal ondervinden als je kan doen waarom je hier bent heeft niets te maken met jouw materieel welzijn. Het is een leven in teken van “hoe kan ik helpen” ipv “wat kan ik krijgen”,…

Inzicht 3: Je gaat je zielsmissie “overdrijven”

Als jij dat “unieke stukje talent” onvoldoende laat zijn in jouw huidige leven dan ga je het soms bij de keel nemen en in overmate gaan demonstreren,… Al hetgene dat we wegduwen of “niet ok” vinden aan onszelf gaan we proberen weg te duwen,…

Maar alles wat er niet mag zijn komt via ziektesymptomen, onbeheersbare drang toch boven,… Onze ziel blijft ons signalen geven, als we niet luisteren kan het van flauwvallen overschakelen naar epilepsie,… Telkens iets erger omdat we toch maar zouden wakker worden,…

Dus als het jouw unieke talent is om mensen dichter bij hun “gevoel” te brengen en je kan  dit in je huidige werksituatie te weinig tot uiting brengen. Kan dit leiden tot frustratie, momenten waarbij je dit stukje gaat overdrijven naar vriendinnen toe als je eindelijk in een andere setting bent,..

Inzicht 4: Als je in verbinding staat met je ziel mag alles precies zijn zoals het is,…

Innerlijke rust ontstaat wanneer we connectie hebben met onze ziel. Dit kan je weten wanneer je alles volledig accepteert en laat zijn rondom jouw,… Wanneer je alles liefdevol observeert en “niets” meer wilt veranderen aan deze wereld,… Want je weet innerlijk dat alles en iedereen uniek is in zijn of haar bewustzijn,…

Wat wil jij nog veranderen in jouw omgeving,…  Wat maakt jouw nog boos of brengt jouw verdriet. Daar zit jouw magie en missie,…

En Is een reden om aan jouw soulsearching en flow leven te beginnen;-))!!

Stel jezelf de volgende vragen:

Welk gevoel of wat ervaarde ik als gemis in mijn opvoeding,…
Welke situaties kunnen me verdrietig of boos maken,…
Wat is de gemeenschappelijke deler tussen mij en mijn beste vriend(in),…
Wat zoek ik in een partnerrelatie,…
Wanneer voelde ik me het gelukkigst,…

Happy people build their inner world, unhappy people blame their outer world”

Ego says “once everything falls into place I feel peace”, spirit says “Find your peace and then everyhing will fall into place”

“Remind yourself that you can not fail at being yourself”

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This