Joe Dispenza heeft baanbrekende informatie over het kwantum veld, hoe je jouw leven creëert en hoe je ontvankelijk wordt voor inspiratie van je ziel,… Na een zwaar ongeval geneest dokter Dispenza zichzelf door zijn gedachten, gevoelens en verbeelding,…

Na dit levensingrijpend incident werkt hij als onderzoeker in de velden van neuroscience, epigenetics en kwantumfysica. Dr. Dispenza is gepassioneerd in de wetenschap achter spontane genezingen en hoe mensen zichzelf genezen van chronische klachten en zelfs van dodelijke ziektes. Tijdens zijn Advanced Workshops zet hij mensen in hun mogelijkheden en creatiekracht. Ze brengen hersenactiviteit in kaart middels electroencephalograms (EEG), meten persoonlijke energievelden met Kirlian fotografie en meten zowel hartcoherentie in samenwerking met HeartMath monitoren als de energie die aanwezig is voor en tijdens workshops. Zo toont hij mensen hun realiteit te creëren,….

Enkele van zijn boeken zijn:

You are the placebo, Breaking the habit of being yourself,

Evolve yourself,…

Think of it as this way, the input remains the same, so the output has to remain the same,

How than can you ever create anything new,..

The heart receives intuitive information, but we can’t receive it when we’re living by the hormones of stress,…

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This