Akiane Kramarik is geboren op 9 juli 1994 in een nederig huisje aan de rand van een maisveld in Mt. Morris, Illinois, USA. De velden werden zo ontzettend hard besproeid dat Akiane en haar vader enorme gezondheidsproblemen ondervonden,… Toch slaan ze zich erdoor dankzij hun sterke band als gezin,…

Van kleins af aan had Akiane visioenen en dromen over ander werelden, dimensies en kreeg ze inkijk in hoe de hemel er uitziet,…

Wat begon met het maken van schetsen op haar 3,5-4 jaar eindigd in prachtige kunstwerken,… Waarbij je de ziel kan zien in de ogen die ze schildert,… Haar allergrootste boodschap is dat als je doet waar je van houdt en wat werkelijk bij jouw “natuur” talent en gaven past je een leven vol liefde en vervulling zal kennen,…

Je voelt werkelijk haar zuiver en oprechtheid,…

“People sometimes work in places where their whole energy is succing them down, and I wish that people could go back to their natural abilities, and just work on their natural abilities and they would be more happier and alive, and the finance and the whole world  would come more naturally in to their life,…

When people start focussing on what they really love, everything will come naturally in their place like all the puzzles will fall into their place,…

Heaven can also be on earth as well, if we create it, heaven is also all around us in reality and not in reality,…

 

“Only from the deep coal tunnels white diamonds come.
But only by the light they are recognized.”

“Receive life like a gift and release it like a present.”

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This