In deze documentaire The Living Matrix – The New Science of Healing – (2009) ontdek je het ingewikkelde web van factoren die ons welzijn en onze gezondheid bepalen. Van de kwantum fysica van het lichaamsveld (body Field) tot gezondheidszorg; die de onderlinge commmunicatie via energetische processen tussen de cellen als uitgangspunt neemt, de Living Matrix onderzoekt en laat je kennis maken met nieuwe innovatieve ideeën over gezondheid. Wetenschappers, fysiologen, bio-energetische onderzoekers en holistische beoefenaars delen hun kennis, ervaringen en inzichten.

De familie van een jonge Griekse jongen zoekt hulp bij een man die mensen geneest met zijn handen en energieveld,… Een Britse vrouw met de diagnose van een inoperabele tumor verdiept zichzelf in neuro-linguistische programmatie (NLP). Een Amerikaanse vrouw die het op heeft gegeven iets te doen aan haar chronische vermoeidheid begint toch als allerlaatste optie aan een NES therapie. Elk van deze 3 mensen herstellen…

In deze film onthullen onderzoekers en artsen de wetenschappelijke theorieën achter deze wonderbaarlijke genezingen en bijzondere manieren van genezen die door de traditionele geneeskunde (nog) niet te verklaren zijn. Ook vertellen ze over hun verwachting hoe deze ideeën de toekomst van ons welzijn en het geneesproces zullen gaan beïnvloeden.

Maak kennis met deze informatie en ontdek hoe, gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek, je je eigen lichaam kunt vitaliseren en hoe je beter kunt worden en gezond kunt blijven,…

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This