Op 9-jarige leeftijd ontwikkelde Nassim Haramein de basis voor een hyperdimensionale theorie van alles: de Unified Field Theory. Hij ontdekte dat specifieke geometrische vormen aan de basis liggen van ieder creatieproces. Tijdens deze documentaire legt de Hawaiiaan  het principe uit dat ten grondslag ligt aan alle verschijningsvormen in het universum. Deze nieuwe inzichten  geven hedendaagse wetenschappers de mogelijkheid om de huidige wetenschap verder te ontwikkelen,…

Waarom roteert de Aarde rondom haar as? Of waarom draaien elektronen rondom de kern van een atoom? Vragen die onze ‘wetenschap van de materie’ (natuurkunde) niet kan verklaren. Met zijn Unified Field Theory kan Haramein, van oorsprong een Zwitserse wetenschapper, dergelijke ‘mysteries’ wel verklaren,…

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This