Gisteren vond de launching van mijn droom plaats;-))). En omdat deze prachtmeid zo blij is wil ze delen hoe dit alles is ontstaan,…

Je hart op tafel leggen is 1 van de allermoeilijkste en méést intieme dingen ooit, zo voelt het althans voor mij. Het is zoals een vreemde in je thuis-hartspace laten, dit doe je niet zomaar met iedereen. Enkel met ware vrienden en mensen die het verdienen om jouw méést bijzondere plekje binnen te treden,…

Nadat de buurjongens na bijna 7 maanden voor het éérst mijn inkomhal mochten betreden om me te redden van een klemmende deur. Kan je al niet bedenken dat deze meid het moeilijk had met haar hart “openbaar” online te zetten;-P!!! Het begon met een facebookpagina (maart 2017) waarbij ik mijn inhoud en waarden stilletjes aan méér en méér  begon te tonen. Nadat deze pagina 1 jaar bestond hakte ik met mijn nieuwjaarsvoornemens de knoop door. Die website moest en zou er komen. Alleen wie kan me hierbij helpen,…

Een verlangen naar iets grooters, weg van de oppervlakkigheid, …

Zoals je zelf al wel hebt ondervonden, eens je uw tanden in iets zet en je treft de nodige acties gaat alles als een trein;-),…”Heaven on earth” is gegroeid nadat ik 8 jaar maar in wezen voelde het er minstens 12 aan, een kinderdagverblijf heb gerund. De droom en roep naar iets groter ontstond eigenlijk al in 2008 toen mijn vader ziek werd en ik mezelf beloofde om op zoek te gaan naar antwoorden,…

Ik kwam in die periode ontzettend bewuste mensen tegen en na te chatten met een jongen van “hetechtenieuws.be” wilde ik écht alles weten;-).Uiteraard brachten de kindjes van de crèche me bij de essentie van het leven en lieten me zien wie mijn innerlijke kind “ziel” en spirit nu écht was en wat zij wilde;-)),…

 

Wakker worden,…

De rush van mijn leven, het zien van de drukte van de ouders en hoe we ons leven soms letterlijk lijden (met de lange y) brachten me inzichten,… Was ons leven nu écht zo voorbestemd, werken voor bakstenen en materie,… Om het opgroeien van onze kinderen te missen en uit handen te geven,… in de file te staan,…Gemanipuleerd eten ver weg van onze natuur,… alleen overblij te zijn in het weekend,… Of was er wat méér mogelijk;-)).

Hoe ik qua materie meer dan voldoende had maar mijn hart aanvoelde als zo moe, leeg en dat ik innerlijk zoveel rust miste en zachtjes aan het uitdoven was,…

Wonderen op ons pad,…

Dankzij de dame die mijn vake palliatief begeleidde. Ondertussen mijn allerbeste zielsvriendin “Sandra De Haes” (www.jufgroen.be) ontdekte ik hoe het was om in je kracht te staan. Telkens ik bij haar “doodmoe en leeg” toekwam liet ze de zon schijnen en straalde ze me bijna omver. Zij toonde me wat er mogelijk was en liet me inkijk krijgen in mijn unieke magie,… Mijn talent is buiten een prachtige zijnsenergie (we moeten niets doen om perfect en magisch te zijn;-), iedereen in zijn mogelijkheden-talenten en in de moeiteloosheid van je “unieke zielegeluk” te zetten.

Voor mij lukt alles en gebeuren er wonderen als je de stem van je hart en ziel volgt;-)). En daarbovenop settle ik niet voordat” Heaven on earth” mee zorgt dat onze achterkleinkornuitjes kunnen genieten van gezonde lucht, water en voedsel,…. Dat is mijn allergrootste missie en daarvoor zou ik meteen willen sterven mocht dit hiermee lukken;-P!

Mijn allergrootste missie is je mee bewust maken van jouw authentieke flow en magie,… En vooral mogelijkheden,… Jou de nodige tools  geven om vanuit je unieke hartsenergie meer dan in overvloed te kunnen gaan stralen en leven,…

Want dat ben je waard!! Een leven in verbinding met jouw hogere doel en je zal vergeten te eten, slapen,…

Dat is pure magie,…

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This