We voelen ons van nature aangetrokken tot mensen die kwaliteiten hebben die wij iets minder in onszelf hebben en waar we van kunnen leren. Zo zal je het fijn vinden raad te kunnen vragen aan een vriendin die zo goed is in financiën of zakelijke aspecten omdat jij de creatieveling bent die aan zulke dingen een hekel heeft,….

“What you want wants you”
Het universum nodigt ons uit om te groeien en de méést authentieke en krachtige versie van onszelf te worden. Dus iemand die haar ongelofelijk creatief talent ook kan omzetten in materie. Eigenlijk wilt het universum dat we door onze gaven, talenten ook rijkelijk gaan stromen in materie (geld),…
De bron is oneindig dus waarom onze geldstromen niet,…

Filling your own cup:
Na een interview van Gregg Braden te hebben gezien “the 7 essene mirrors” kwam ik voor’t éérst in aanraking met een unieke visie over aantrekkingskracht. Mijn wereld ging letterlijk open, maar natuurlijk,…
Zo kunnen we ons afvragen bij een ontmoeting waarbij we aangetrokken worden tot een andere persoon: “Wat is het nu precies in de andere persoon dat ik zo aantrekkelijk vind en dat ik gaandeweg verloren ben in mezelf,…”

Zo kan je u aangetrokken voelen tot mensen die ideeën omzetten in de materie, ben je overdonderd door de zuiverheid of spontaniteit van iemand zijn ziel,… Soms kan een goed gesprek verheldering brengen hieromtrent.

Hoe kan ik dit in mezelf cultiveren zonder van huis, partner, hond en huwelijk te moeten veranderen;-)),…
Misschien cru om te zeggen maar als je in de buitenwereld gaat zoeken wat je binnenin jezelf mist zal je andere settings, presénces tegenkomen,… Maar uiteindelijk weer terug bij dezelfde dingen terechtkomen.,… In iets andere verpakkingen maar in dezelfde grote lijnen,…

Beter is te werken aan je eigen innerlijke bron en de andere persoon bekijken als een inspiratie voor jouw krachigere en betere zelf,…

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwe interessante posts

Gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This